Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Kontrol Edilir?

Siz de Instagram hesabınızdaki takipçi sayısı azaldığında kimin takipten çıktığını merak edenlerden misiniz? Eğer cevabınız evet ise doğru yere geldiniz. Bu yazıda Instagram takibi bırakanlar nasıl kontrol edilir hakkında bahsettik. İşte Instagram takibi bırakanları kontrol etme hakkında bilmeniz gereken her şey yazımızda…

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarından olan Instagram, yerleşik olarak sizi takipten çıkan kişilerin adını göstermez. Ancak hem iOS hem de Android cihazlarda üçüncü taraf uygulamalar ile Instagram takibi bırakanlar listesini görebilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?

Instagram takibi bırakanlar nasıl bulunur diyorsanız bir uygulama indirmeniz gerekmektedir. Google Play Store’da bulunan bir uygulama sayesinde siz de, sizin profilinizi takipten çıkan kişilerin adını bulabilirsiniz.

En iyi Instagram takibi bırakanlar uygulamaları:

  1. InsPlus - Instagram için Takibi Bırakanlar
  2. InReports - Instagram Takipçi Analizi
  3. Follower Analyzer – Instagram için takipçi analizi
  4. xReport – Profilime Kim Baktı Instagram Analiz

Yukarıdaki uygulamaları indirdikten sonra uygulama üzerinden hesabınıza giriş yapmanız isteniyor. Bunu yaptıktan sonra aslında hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini uygulamaya da göndermiş oluyorsunuz. Hesap güvenliği açısından aslında pek önerilmeyen bir işlemdir. En azından hesabınızın şifresini işiniz bittikten sonra değişmeniz tavsiye edilir.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulamayı açın. Sizin takip ettiğiniz fakat sizi takip etmeyen ya da sizi takip eden fakat bir süre sonra takibi bırakan bütün kişilerin tam listesini görebilirsiniz. Sizi takip etmeyenleri toplu olarak takipten çıkabilirsiniz. Takipten çıkmak istemediğiniz ünlü kişilerin hesapları varsa onları favorilere alarak toplu takibi bırakma işleminde onları atlarsınız.

Takibi bırakanlar uygulamaları ile işiniz bittikten sonra yapmanız gereken ilk şey şifrenizi değiştirmektir. Aksi takdirde hesabınız çalınırsa sitemiz olarak hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Hesabınızın güvenliğini kontrol altına almak için yapmanız gereken şifrenizi daha farklı bir şekilde değiştirmektedir. Eski şifrenize benzememesine ve kolay tahmin edilmeyen bir şifre olmasına dikkat edin.

Kurumsal yada bireysel Instagram hesaplarınız için İnstagram Türk Takipçi Satın Al paketlerine göz atın ve uygun paketi kolayca satın alın.