YouTube Abone Arttırma – YouTube Abone Satın Al

YouTube, dünyada en çok kullanılan video paylaşım ağıdır. İçerik oluşturucu olarak adlandırılan sıradan kişilerin dünya çapında bir kitleye video yayınlamasını sağlar. Videolar trend hâle geldiğinde içerik oluşturucu, ya da diğer adıyla YouTuberlar popülerlik kazanır ve bundan gelir elde eder. Günümüzde YouTube’da yüzlerce kişi fenomen oldu. Peki, siz neden YouTube fenomeni olmuyorsunuz? Bu yazıda YouTube abone arttırma yolları ve YouTube abone satın almak hakkında bahsettik.

YouTube Abone Arttırma Yolları

YouTube abone arttırmanın pek çok yolu vardır. Aşağıda neler yapabileceğinizi derledik:

1) YouTube Abone Satın Al

YouTube abonelerini artırmanın en basit yollarından bir tanesi YouTube abone satın almak olur. Bir içerik oluşturucu yeni bir YouTube kanalı açtığında sıfır aboneyle başlangıç yapar. Kanala abone toplamak için video yüklemesi ve izleyici çekmesi gerekir. Fakat, bu hiç de kolay bir iş değil. Çoğu YouTube video üreticisi, yeterli miktarda abone sayısına ulaşmak için aylar hatta yıllar boyu beklemek zorunda kalıyor.

Bunu daha çabuk yapabileceğiniz bir yol vardır: YouTube abone satın almak. Takipçi Kitlesi olarak sizlere YouTube abone paketleri hakkında bahsetmek isteriz. 109.90 TL’den başlayan fiyatlara siz de YouTube abone sayısını arttırabilirsiniz.

YouTube abone satın al sayfamızı ziyaret edin.

2) Düzenli video paylaşın

Abone sayınızı artırmak istiyorsanız düzenli videolar paylaşmalısınız. Her gün video paylaşacak vaktiniz olmayabilir. Ancak, bir düzen dahilinde yaptığınızda takipçileriniz yeni videolarınızı izlemek için gelecektir. Günlük paylaşırsanız bir saat belirleyin. Mesela 17.00’de videolarınızı atın. Bu saatte takipçileriniz kanalınızı kontrol edecektir. Aynı şekilde haftalık paylaştığınızda Pazartesi günleri video attığınızı düşünürsek o gün takipçileriniz kanalınızı kontrol edecek ve videonuzu izleyecektir. Fakat, siz herhangi bir düzen olmadan paylaşırsanız sizi kontrol etmezler. YouTube karşısına çıkartırsa izleyeceklerdir.

3) Videoları sosyal medyada paylaşın

YouTube videolarını Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında paylaşın. Diğer sosyal ağlardaki takipçilerinizi YouTube kanalınıza çekin.

4) Kanal açıklaması ve etiketler ekleyin

Kanalınızın açıklama kısmını boş bırakmayın. Kanal açıklaması, YouTube’da başka kişiler tarafından keşfedilmek için çok önemlidir. Hem sizi tanıtan hem de kanalınızla alakalı etiketlerin bulunduğu bir açıklama metni ekleyin.